VIDEO | La 168 de evenimente au intervenit polițiștii în ultima săptămână

Poliţiştii maramureşeni au organizat săptămâna trecută mai multe acţiuni pentru prevenirea fărădelegilor şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Totodată au intervenit la 168 de evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră.

Pentru neregulile constatate în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 167 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost în valoare de aproximativ 39.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea a 15 accidente de circulaţie produse pe drumurile publice din județ, soldate cu 18 răniți şi pagube materiale. În cadrul acţiunilor desfăşurate pe drumurile publice, pe parcursul săptămânii trecute au fost constatate 18 infracţiuni rutiere, dintre care nouă de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 49 permise de conducere şi au retras 26 certificate de înmatriculare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.