VIDEO | Fetele s-au întrecut la fotbal, la Cupa Moș Nicolae

Independența Baia Mare a câștigat ediția 2018 a Cupei Moș Nicolae la fotbal feminin, competiție organizată de ACS Venus Maramureș în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal. Cu mingi, cupe, diplome și dulcuri au fost răsplătite micile fotbaliste care s-au întrecut într-o competiție plină de fair play și de voie bună.

ACS Venus Maramureș și Asociația Județeană de Fotbal Maramureș au organizat Cupa Moș Nicolae la fotbal feminin, o competiție destinată fetițelor născute în 2004 și mai mici, legitimate sau nu. S-au înscris la turneu opt echipe din trei județe: Independența Baia Mare, Satulung, Școala Generală Bârsău de Sus (Satu Mare), Olimpia Gherla (județul Cluj) au format Grupa A; ASS Băița de sub Codru, Venus Maramureș, Școala Generală Băsești și ACS Daliana Carei (Satu Mare) au făcut parte din Grupa B.

Competiția s-a disputat în sala de sport din Șomcuta Mare, în sistem 5+1. Meciurile au fost arbitrate de Emil Kemenes, președinte al Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul AJF Maramureș.

Competiția a fost câștigată de Independența Baia Mare. Clasamentul final a arătat astfel:

 1. Independența Baia Mare
  2. ACS Venus Maramureș
  3. Școala Generală Bârsău de Sus
  4. ACS Daliana Carei
  5. Olimpia Gherla
  6. ASS Băița de sub Codru
  7. Școala Generală Băsești
  8. Satulung

Fiecare echipă și-a desemnat cea mai bună jucătoare, premiul constând într-o diplomă și o minge oferite de AJF Maramureș. Cel mai bun portar al Cupei Moș Nicolae a fost Florina Bal (Gherla), în timp ce Denisa Onanie (Venus), cu 6 goluri, a fost golghetera turneului. Diplome și mingi au primit din partea AJF și aceste jucătoare. Echipele clasate pe locurile I-III au fost răsplătite cu cupe și diplome, iar toate grupările de la Cupa Moș Nicolae au primit de la AJF mingi. Cu ajutorul ACS Venus Maramureș, Moș Nicolae a venit la fiecare mică fotbalistă cu daruri dulci.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.