VIDEO | Județul Maramureș ar putea beneficia de un spital modular destinat pacienților infectați cu Covid-19

Județul Maramureș ar putea beneficia de un spital modular, așa cum este cel de la Brașov și care este funcțional, a anunțat președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, în cadrul unei conferințe de presă.

Sănătatea maramureșenilor și proiectele de dezvoltare a județului sunt prioritare pentru conducerea Consiliului Județean.  Ionel Bogdan a spus că analizează posibilitatea construirii unui spital modular suport pentru pacienții cu covid-19 împreună cu personalul de specialitate și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Am discutat cu ministrul sănătății Nelu Tătaru și despre posibilitatea ca Maramureșul să aibă în următoarea perioadă șansa de a construi un spital modular, pe modelul celui de la Brașov, care este deja funcțional, pentru bolnavii de Covid-19 și analizăm această posibilitate împreună cu d-l ministru Nelu Tătaru, dar și cu personalul de specialitate”, a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, în cadrul unei cnferințe de presă.

BETA: Președintele Consiliului Județean Maramureș a mai anunțat că instituția pe care o conduce a aprobat alocarea sumei de 496,83 mii lei pentru înființarea unui compartiment de ATI la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare pentru ca maramureșenii care au nevoie de servicii medicale să beneficieze de cele mai bune condiții și tratamente.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.