Jani Lane, fostul solist Warrant, a murit

Jani Lane, fostul solist Warrant, a murit
Jani Lane, fostul solist al trupei californiene de rock Warrant, celebră la sfârşitul anilor ’80 şi în primajumătate a anilor ’90, a murit joi, la vârsta de 47 de ani, cauza morţii nefiind încă stabilită, informează contactmusic.com.
Cântăreţul a fost găsit decedat într-un motel în apropiere de Los Angeles.Jani Lane – născut John Kennedy Oswald – a cântat în trupa Warrant de la formarea acesteia, la începutul anilor ’80, printre hiturile compuse de el numărându-se "Cherry Pie", "Down Boys", "Uncle Tom’s Cabin" şi balada "Heaven" din 1989. 
Potrivit presei, Jani Lane a avut probleme legate de consumul de substanţe interzise, în ultimii ani, şi a fost la un moment dat închis pentru că a condus sub influenţa alcoolului.
Cântăreţul lasă în urmă o familie formată din cea de-a treia soţie a sa, Kimberly, şi patru copii – Taylar, Brittany, Madison şi Ryan.
Trupa de glam metal Warrant s-a bucurat de succes în perioada 1989 – 1996, lansând cinci albume care s-au vândut în peste 10 milioane de exemplare pe plan internaţional. "Heaven", unul dintre single-urile de pe albumul de debut, "Dirty Rotten Filthy Stinking Rich", a ocupat prima poziţie în topul Rolling Stone şi locul al doilea în Billboard Hot 100.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.