Un deţinut a evadat de la ferma Penitenciarului Satu Mare

Un deţinut a evadat de la ferma Penitenciarului Satu Mare
Un deţinut care executa o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă a evadat, vineri după-amiază, de la ferma Penitenciarului Satu Mare, el fiind căutat de poliţiştii din întreg judeţul.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Penitenciarul Satu Mare, deţinutul Csoke Romulus Aron a evadat din ferma penitenciarului, situată la ieşirea din municipiul Satu Mare.
"Vineri, în jurul orei 16.10, persoana privată de libertate Csoke Romulus Aron, clasificată în regim semideschis, aflată în custodia Penitenciarului Satu Mare în vederea executării unei pedepsei cu închisoarea de trei ani pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă, a părăsit punctul de lucru GAZ (Gospodărirea Agrozootehnică a unităţii) situat în exteriorul Penitenciarului Satu Mare", se arată în comunicat.
Potrivit sursei citate, deţinutul muncea la serele din ferma Penitenciarului Satu Mare, împreună cu alte 21 de persoane private de libertate, fiind însoţiţi de un agent al unităţii.
Conducerea penitenciarului a început verificări pentru stabilirea condiţiilor în care deţinutul a fugit de la ferma unităţii şi a anunţat Poliţia.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, Ana Lăpuşte Mălăescu, au fost instalate filtre la toate ieşirile din judeţul Satu Mare, dar şi în toate localităţile, sute de poliţişti căutându-l pe evadat.
Acesta are o înălţime de 1,60 metri, constituţie atletică şi are o cicatrice de tăietură la mâna dreaptă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.