Jandarmii montani în acţiune în apropierea Rezervaţiei ,,Creasta Cocoşului”, din munţii Gutâi pentru salvarea unei femei accidentate

Jandarmii montani în acţiune în apropierea Rezervaţiei ,,Creasta Cocoşului”, din munţii Gutâi pentru salvarea unei femei accidentate

În data de 17.07.2012, în jurul orei 16:30, în urma unui apel primit prin SNUAU 112, patrula de jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Şuior – Mogoşa, împreună cu membrii Salvamont Baia Mare, s-au deplasat în apropierea Rezervaţiei ,,Creasta Cocoşului”, din munţii Gutâi, unde s-a semnalat faptul că o persoană de sex feminin accidentată acuza dureri la piciorul drept. 
        Din cauza terenului accidentat, pentru deplasarea la locul accidentului, jandarmii au utilizat o maşină de teren pusă la dispoziţie de către Complexul Turistic Şuior. Ajunşi la faţa locului au constatat că persoana se numeşte Erzsebet K. de 62 ani, domiciliată în Ungaria şi că acesta a suferit o luxaţie la piciorul drept fiind în imposibilitatea de a se mai deplasa, având în vedere zona accidentată în care se afla.
       Membrii echipajelor de jandarmerie şi salvamontişti i-au acordat primul ajutor, iar ulterior a fost transportată aproximativ 2 km într-o zonă accesibilă autospecialei SMURD de unde a fost preluată de aceştia şi transportată la Spitalul Baia Mare, pentru investigaţii mai amănunţite.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.