Baia Mare: Ameninţări cu cuţitul în aropierea unui restaurant situat pe Bulevardul Bucureşti

Baia Mare: Ameninţări cu cuţitul în aropierea unui restaurant situat pe Bulevardul Bucureşti

În urma sesizării primite la dispeceratul Jandarmeriei maramureşe prin apelul de urgenţă 112,  la sfârşitul săptămânii trecute, cu privire la faptul că în apropierea unui restaurant situat pe B-dul Bucureşti din localitate a izbucnit un scandal, la faţa locului a fost direcţionată subunitatea de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Maramureş. În momentul sosirii la locul faptei, subofiţerii jandarmi au observat o persoană de sex masculin care a aruncat din mână un cuţit, aceasta fiind prins şi identificat.
Victor Dorel C. de 32 de ani din Baia Mare se face vinovat de săvârşirea infracţiunii de port ilegal de cuţit.
Făptuitorul s-a deplasat împreună Cătălina  C., în vârstă de 22 ani, cu domiciliul în localitatea Coltău, Maramureş, concubină a acestuia, pe B-dul Bucureşti din localitate, în dreptul unui restaurant. În apropierea restaurantului făptuitorul a observat o persoană, Raj G., în vârstă de 29 ani, căruia i-a aplicat mai multe lovituri cu palmele în zona capului.
În toiul scandalului făptuitorul, Victor Dorel C. a scos un cuţit cu dimensiunea de 18 cm., cu care l-a ameninţat, motivul acestei agresiuni fiind faptul că în mod repetat persoana agresată îi lua banii ,,câştigaţi” din practicarea prostituţiei, concubinei sale.
     Dosarul cu actele premergătoare a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.