ISU MARAMUREŞ: Pomierii maramureşeni au intervenit, în acest weekend, la 3 situaţii de urgenţă

ISU MARAMUREŞ: Pomierii maramureşeni au intervenit, în acest weekend, la 3 situaţii de urgenţă

 În perioada 05.03-06.03.2016, pompierii maramureșeni au intervenit la 3 situații de urgență. Sâmbătă, 05.03., pompierii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o bandă transportoare aparținând unei societăți de prelucrare a lemnului. Flăcările au distrus banda transportoare, motorul electirc al acesteia și 500 kg de rumeguș. Tot sâmbătă, pompierii băimăreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Coltău la acoperișul unei case. În urma incendiului, au ars circa 4 metri pătrați din acoperișul de lemn învelit cu plăci de azbociment. 

Duminică, 06.03., pompierii din cadrul Detașamentului Sighetu Marmației au intervenit în localitatea Săpânța pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case.  Au ars circa 150 de metri pătrați din acoperișul de lemn al casei, pereți portanți din lemn, diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Au mai ars circa 3000 kg de fân, 500 kg de porumb și circa 3 metri cubi de scândură. 
Personalul S.M.U.R.D. Maramureș a intervenit la 31 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 15 cazuri, Sighet 4, Fărcașa 8, Vișeu de Sus 2 și Bogdan Vodă 2 cazuri de urgență medicală. 
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.