MODIFICĂRI: Program de lucru schimbat la Direcția de Venituri

MODIFICĂRI: Program de lucru schimbat la Direcția de Venituri

 Până la finalul lunii martie contribuabilii trebuie să achite mai multe taxe la Direcția de Venituri din cadrul Primăriei Sighet. Deoarece au mai rămas doar 3 săptămâni până la data scadentă și doar un număr redus de sigheteni și-au achitat dările către stat, Direcția de Venituri va avea pe toată durata lunii martie un alt program de lucru.

Până în 31 martie este obligatoriu să se plătească impozitul pentru locuințe, autovehicule și terenuri pentru primul semestru atât pentru persoanele fizice, cât și jurdice. De asemenea până la această dată persoanele juridice trebuie să depună la Direcția de Venituri declarații pentru clădiri și terenuri. Întrucât foarte puțini oameni și-au achitat aceste taxe până acum, se preconizează aglomerație în ultimele zile, iar Direcția de Venituri din cadrul Primăriei Sighet și-a schimbat programul.
„Vreau să vă anunț că avem un program mai special în aceste 3 săptămâni câte au mai rămas din luna martie. Miercurea suntem până la ora 18 și la casierie și la inspector. Iar în 30 și 31 martie avem program până la ora 18:00 pentru că lumea s-ar putea să vină ca în ultima zi cu declarații sau cu plată și atunci inclusiv în data de 31 martie, care este ultima zi de plată, vor fi până la ora 18:00 atât partea de inspector, cât și partea de casierie”, a arătat Tamara Vasiliu, directorul Direcţiei de Venituri din cadrul Primăriei Sighetu Marmaţiei.
De asemenea sighetenii care au restanțe fiscale din anii trecuți beneficiază de anualarea  majorărilor de întârziere dacă își achită aceste datorii până în data de 31 martie. Reprezentanții Direcției de Venituri din cadrul Primăriei Sighet îi avertizează pe contribuabili că începând cu 1 aprilie nu se va mai face nici o modificare pentru anul 2016. Legislația referitoare la declaratiile pentru anul 2016, respectiv la taxele si impozitele către stat, cât și cererile necesare pentru plată se găsesc pe site-ul Primăriei Sighet la categoria Taxe și impozite.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.