Ionel Bogdan alături de elevii Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Lupan” din Groși

Bucuria unui nou început, revederea cu colegii, noi prietenii și zâmbete sunt emoțiile simțite de fiecare copil în prima zi de școală. Pentru părinți, dar și pentru profesori, emoțiile simțite astăzi sunt semnificativ mai mari, pentru că fiecare început de drum pe care copiii pășeșc curioși și cu entuziasm este o nouă provocare pentru noi, adulții.

Cu încântare am fost astăzi alături de elevii Școlii Gimnaziale ”Gheorghe Lupan” din Groși, la deschiderea oficială a noului an școlar. M-am bucurat să văd copii frumoși, părinți mândri și emoționați în același timp, profesori nerăbdători să intre în sălile de clasă și bucuroși că își revăd elevii după o vacanță binemeritată.
La început de an școlar vă urez, dragi elevi, un an plin de reușite, în care să acumulați noi cunoștințe, să creșteți frumos, să vă respectați profesorii și părinții și să-i apreciați pentru sprijinul și eforturile pe care le fac pentru îndrumarea voastră.
Stimați profesori, vă mulțumesc pentru munca pe care o depuneți în educarea copiilor. Vă doresc un an plin cu reușite pe plan profesional, multă răbdare și iubire pentru elevii pe care-i îndrumați.
Dragi părinți, să vă bucurați de aceste zile unice, să pășiți cu încredere alături de copiii dumneavoastră în această nouă etapă. Vă mulțumesc pentru educația pe care o oferiți copiilor și pentru toate eforturile pe care le depuneți. Aceste lucruri se văd în copiii minunați pe care Maramureșul îi are.
Mult succes tuturor în noul an școlar! Să vă bucurați de fiecare zi de școală!” – a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.