INVESTIȚII: Proiect pentru grădiniță

INVESTIȚII: Proiect pentru grădiniță

 Consilierii locali sigheteni au dat vot favorabil proiectului de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici după încheierea procedurii de achiziție pentru proiectarea și execuția de lucrări privind reabilitarea, dotarea și extinderea Grădiniței cu program prelungit nr. 7 din Sighetu Marmației”.

Nici acest proiect de hotărâre nu a fost lipsit de discuții. Consilierul local Petru Tomșa a cerut lămuriri în privința cheltuirii unei sume de bani cuprinse în acest proiect.
”Eu m-am uitat aici pe lista de investiții și pe sumele de bază, avem 712, 460,42,  în lei vechi, din care doar o parte merg în construcții, se pierd 35% din bani pe ce”? A întrebat consilierul local Petru Tomșa.
”Toate documentele, respectiv devizul general îl aveți pe email și acolo sunt trecute toate categoriile lucrării. Tot devizul ăla este o socoteală făcută și alea sunt sumele, alea sunt prevăzute în proiecte, sunt obligații financiare ale instituției dacă vrei să construiești legal”, a precizat secretarul Primăriei Sighet, Sorin Rednic.
După minute bune în care s-a discutat pe baza acestui proiect de hotărâre, a fost votat în unanimitate de consilierii locali prezenți la ședința din 26 octombrie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.