Întâlnire regională Rotaract la Sighet pe 24-25 noiembrie 2012

Întâlnire regională Rotaract  la Sighet pe 24-25 noiembrie 2012

În zilele 24, 25 noiembrie clubul Rotaract Sighet va gãzdui Întâlnirea Regionalã a cluburilor din Regiunea Nord. Rotaractieni din câteva oraşe  precum, Satu-Mare, Bistriţa, Zalãu, Baia-Mare şi Cluj, vor fi oaspeţii clubului sighetean timp de douã zile. Ei vor participa la  prezentãri de proiecte, vor face schimb de idei şi se vor bucura împreunã de un concert oferit de clubul Rotary Sighet si de o petrecere tematicã. In acelasi timp, invitatii vor participa la punerea în scenã a unei “Şezãtori ” şi la o ineditã degustare de mere şi produse pe bazã de mere.
Pe agenda întâlnirii menţionam expunerea Asistentului Regional Raul Drenţa, prezentarea unui proiect de “succes” implementat sau în curs de implementare de cãtre fiecare dintre cluburile prezente, seminarii  cu tematica fundraising susţinute de Anca Gaidoş-consultant independent, Lorena Stoica- Director Fondul de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice şi Ion Mariş- PP RC Sighet. La finalul serii de sambata, invitatii vor lua parte la Concertul Extraordinar Anatholis la care pot lua parte toti sighetenii, iar spre final rotaractienii se vor distra in cadrul unei petreceri tematice, You can leave your hat on. In ziua urmatoare va avea loc prezentarea unui obicei “Şezãtoare de pe Mara” de cãtre Crina Pîrja şi Amicii Muzeului iar la final o degustare de diferite soiuri de mere şi produse pe bazã de mere.
 Deşi relativ recent înfiinţat, clubul Rotaract Sighet şi-a fãcut simţiţã prezenţa în oraş acţionând în diferite sectoare; amintim câteva dintre proiecte: concursul şcolar „Singurãtatea-transpunere artisticã”, revista „În lumea lui Hipo”(nr. 1 si 2 care inca mai pot fi achizitionate la pretul de 5 lei bucata), concursul „Sighetenii au talent!”, „ Sa ii ajutãm sã aibã un zâmbet sãnãtos”- campanie de prevenire şi tratare a afecţiunilor de naturã stomatologicã a copiilor şi a tinerilor care provin din familii cu un statut socio-economic scãzut, piesa de teatru Erotopoetica şi amenajarea unei grãdinuţe cu flori şi legume la Şcoala Generalã Nr. 2. Acţiunile clubului Rotaract au fost apreciate de cãtre comunitate şi celelalte cluburi ceea ce a şi avut ca  urmare alegerea Sighetului ca şi loc pentru desfãşurarea acestei întruniri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.