ÎNGRIJORĂTOR: Tot mai mulți șoferi beți

ÎNGRIJORĂTOR: Tot mai mulți șoferi beți

 Numărul șoferilor care se urcă băuți la volan nu e nicidecum în scădere, din păcate. Asta arată statisticile poliției rutiere din Maramureș 

Patru șoferi care au condus după ce au băut alcool s-au ales cu dosare penale în weekendul trecut. Unul dintre ei a fost implicat într-un accident. Un tânăr de 22 de ani din Baia Mare a fost tras pe dreapta în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe bulevardul Decebal. Testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentraţie alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cu 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat şi un bărbat de 35 de ani din Dragomireşti, în timp ce conducea duminică seara în Săliştea de Sus. Tot duminică seară, poliţiştii au oprit pe DJ 187 pentru verificări un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani din Poienile de sub Munte, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta avea o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.
O concentraţie mai mică de alcool, dar cu consecinţe grave la Remetea Chioarului. Un bărbat de 40 de ani din localitate, care a condus în stare de ebrietate şi cu viteză, a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un cap de pod. Şoferul şi un pasager au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.