VIDEO | Înfrângere acasă pentru CSM Sighet, în fața unei echipe mai experimentate

Joi, în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier, baschetbaliștii de la CSM Sighetu Marmației au primit vizita celor de la CSM Mediaș, partida contând pentru stabilirea clasamentului final, locurile 9-16. În prima partidă disputată la Mediaș săptămâna trecută, sighetenii au fost învinși cu 91-84. Peste 400 de persoane au făcut o atmosferă incendiară în sala de sport în speranța că CSM Sighet va reuși să întoarcă scorul de la Mediaș.

Începutul partidei a fost unul echilibrat, echipele mergând cap la cap pănă la finalul primului sfert, încheiat cu scorul de 21-21. Partida „s-a rupt” în sfertul al doilea când echipa din Mediaș, punându-și în valoare jucătorii străini, a dominat în totalitate, astfel că în pauza meciului scorul de pe tabela de marcaj indica o diferență de 14 puncte, 38-52.

În sfertul 3 sighetenii au încercat să reintre în cărți câștigând la o diferență de 3 puncte, insuficient însă pentru a se apropia valoric de mult mai experimentata echipă din Mediaș. Scorul final al partidei a fost 61-74.

Vizibil afectat la finalul partidei, antrenorul celor de la CSM Sighet se declară totuși mulțumit de parcursul echipei în această ediție de campionat, având în vedere situația financiară precară a echipei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.