Incendiu la o gospodărie din Iapa

Incendiu la o gospodărie din Iapa

Astăzi în jurul amiezii pompierii sigheteni au fost solicitați prin apelul unic de urgență 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din cartierul Iapa al municipiului Sighetu Marmației. Din fericire nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale.

Astăzi în jurul orei 12 Detașamentul de pompieri din Sighetu Marmației a fost solicitat să intervină la o locuința din cartierul Iapa, municipiul Sighet pentru stingerea unui incendiu. La fața locului s-au prezentat două echipaje de pompieri dar și un echipaj al poliției. Ajunși la fața locului pompierii militari și-au dat seama de faptul că situația este una deosebit de complexă deoarece, în imediată apropiere a adăpostului pentru animale cuprins de flăcări, se află o locuință.

Din relatările vecinilor în locuința în care s-a produs incendiul era doar un copil de 4 anișori care, speriat de flăcări, a luat-o la fugă, iar timp de o oră , vecinii l-au căutat peste tot, aflând în cele din urmă că acesta s-a ascuns la o mătușă de-a lui.

La fața locului a fost prezent și un echipaj al Poliției Sighet care cercetează împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, însă familia compusă din 4 copii și părinții acestora nu mai au un adăpost pentru animalele care le asigură traiul de zi cu zi. Animalele din gospodărie au fost evacuate la timp, din calea flăcărilor,  de către un vecin, care a intrat în grajd și a reușit să le salveze. Vecinii acuza mamă copilașilor de neglijență și spun că această obișnuiește să își lase copiii nesupravegheați.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.