VIDEO | Încă o victorie pentru Minaur

Joi seara, aproape 1000 de spectatori au ținut să asiste la meciul dintre CS Minaur și SCM Politehnica Timișoara, din cadrul etapei a 15-a din Liga Zimbrilor. Un meci extrem de tensionat ce s-a încheiat cu scorul de 33-31, în favoarea băimărenilor.

 Jucătorii celor două echipe s-au bătut pentru fiecare minge. Practic jocul s-a terminat după trei parade consecutive reușite de Adrian Țenghea, atunci când Minaur s-a desprins la cinci goluri: 30-25 (min. 54). Timișoara a luptat până în ultima secundă și a revenit până la două goluri distanță. S-a încheiat 33-31 și Minaur începe anul cu dreptul.

Meciul CS Minaur Baia Mare – SCM Politehnica Timișoara s-a îmcheiat cu scorul de 33-31.

Duminică, 2 februarie, de la ora 18.00, se va disputa partida dintre Dunărea Călărași și CS Minaur Baia Mare, joc contând pentru etapa a 15-a din Liga Zimbrilor.

Ambele echipe au jucat joi în campionat. Băimărenii au câștigat acasă cu Timișoara, în timp ce Dunărea a pierdut cu Steaua, la Chiajna. Este o luptă mare pentru accederea în play-off și echipele caută să-și asigure punctele măcar din meciurile de pe teren propriu.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.