VIDEO | În așteptarea locuințelor sociale din zona Fucs

Consilierii locali sigheteni au aprobat ieri lista cu persoanele a căror dosare au fost validate pentru a primi o locuință socială pe baza criteriilor aporbate de Consiliul Local . Cu toate că unul din blocurile din zona Fucs este finalizat locuințele nu pot fi date încă în folosință.

În cadrul ședinței de Consiliu Local din 30 ianuarie aleșii locali sighetenii care au făcut parte din comisia de lucru pentru repartizarea acestor locuințe sociale au vorbit despre lucrările care mai trebuie făcute pentru ca apartamentele să fie date în folosință.

”Am avut audiențe săptămâna aceasta și foarte multe persoane vin pentru repartiții și pentru locuințe. Trebuie să specificăm că s-a făcut numai o ordine a persoanelor care urmează să primească locuințe. Locuințele încă nu se dau, este doar o ordine ierarhică a celor care au posibilitatea să primească”, a precizat Ildiko Bereș, viceprimar Sighetu Marmației.

”A veni astăzi și a spune că în acel bloc se poate deja locui știm cu toții că este fals. Acel bloc în momentul de față nu are o cale de acces, în acel bloc nu știm exact dacă toate utilitățile funcționează. Noi ca și comisie ne-am terminat treaba și urmează să se rezolve celelalte probleme în așa fel încât oamenii în mod real să poată să locuiască acolo”, a adăugat Daniela Onița Ivașcu, consilier local.

Din bugetul de anul acesta Consiliul Local Sighet a alocat 800 000 lei pentru amenajarea zonei în preajma blocurilor Fucs urmând să se facă drum de acces, trotuare și iluminat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.