VIDEO | Aplicații în beneficiul asiguraților

Documentele justificative care trebuie prezentate la cerere Casei Județene de Asigurări de Sănătate Maramureș în vederea eliberării dovezii privind calitatea de asigurat, se pot depune și online. Pe site-ul cnas.ro există o aplicație care facilitează acest demers.

Actualizarea Registrului de evidență a asiguraților se realizează pe baza protocoaleor încheiate cu toate instituțiile care gestioneaă date referitoare la încadrarea într-o anumită categorie de asigurat. În situația în care apar erori în procesul de transmitere a acestor informații, pacienții care constată că figurează ca neasigurați în platformă, pot să transmită documentele online, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze personal la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Maramureș.

”Aceste date se procesează de către colegii mei de la serviciul de specialitate, astfel încât asigurații nu mai trebuie să facă niciun efort pentru a se deplasa către instituție pentru a-și depune personal aceste documente”, arată Carmen Prodan, președinte CJAS Maramureș.

Toate informațiile sunt actualizate pe site-ul CJAS Maramureș, inclusiv adresa la care se transmit informațiile și care sunt documentele necesare pentru fecare categorie de

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.