În urma unei discuţii în contradictoriu, un tânăr de 24 de ani era să-şi piardă viaţa

În urma unei discuţii în contradictoriu, un tânăr de 24 de ani era să-şi piardă viaţa

În noaptea zilei de 10 mai, Poliţia Comunală Recea a fost sesizată despre producerea unui scandal pe strada Gării din Lăpuşel, în care au fost implicate mai multe persoane. Astfel, cinci tineri, băieţi şi fete, cu vârste între 16 şi 24 de ani, se aflau într-o căruţă care se deplasa în direcţia Bozânta Mică pe drumul comunal. La un moment dat, un autoturism a oprit în faţa căruţei, din interior au coborât patru bărbaţi  şi, pe fondul unei discuţii în contradictoriu cu cei din căruţă, a izbucnit un scandal. A avut loc o altercaţie, în urmă căreia, Valentin C., de 24 de ani, din localitatea Gârbou, judeţul Sălaj, din atelaj, a fost rănit grav cu un corp contondent. Transportat la spital, după examinarea medico-legală s-a stabilit că leziunile provocate i-au pus tânărului viaţa în primejdie.
    În scurt timp, poliţiştii i-au identificat pe pasagerii autoturismului, Robert F., de 28 de ani, Gheorghe P., de 23 de ani, Cristian T., de 28 de ani şi Călin P., de 22 de ani, toţi din localitatea Lăpuşel.
În urma analizării dosarului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş a apreciat că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunilor de tentativă la omor calificat faţă de Robert F. şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de ceilalţi.
    S-a dispus internarea învinuitului la spital pentru efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice, iar celelalte persoane în cauză vor fi cercetate în stare de libertate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.