În trei luni, va fi implementat conceptul de poliţie rurală

În trei luni, va fi implementat conceptul de poliţie rurală
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat sâmbătă, la Băile Felix, după cea de-a patra reuniune a Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor din România, că în aproximativ trei luni se va implementa conceptul de ‘poliţie rurală’, una din modalităţile de modernizare a activităţii poliţieneşti.
Prezenţa chestorului Liviu Popa, şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost o excepţie la asemenea întruniri ale prefecţilor, motivată, a explicat ministrul Igaş, de reorganizarea poliţiei, în încercarea de a dezvolta un concept de organizare a ‘poliţiei rurale’. 
Igaş a adăugat că MAI a fost preluat într-un moment greu în care urma şi urmează o restructurare, dar pe care şefii structurilor din minister sunt hotărâţi să o ducă la bun sfârşit şi să o continue. 
Ministrul Igaş a declarat că la întâlnirea prefecţilor s-a discutat o serie de chestiuni privind statutul funcţionarului public, Legea privind prefectul şi Instituţia prefectului, fiind preluate şi câteva propuneri din partea prefecţilor care probabil vor fi implementate la nivel central.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.