În luna martie va avea loc recensământul de probă

Institutul Naţional de Statistică  a selectat circa 50.000 de gospodării din întreaga ţară pentru a participa la recensământul de probă efectuat în luna martie 2021, în etapa de pregătire a Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor care va avea loc în semestrul I al anului viitor. La nivelul judeţului Maramureș, pentru recensământul de probă au fost selectate aproximativ 1212  locuinţe din UAT-urile Baia Mare și Cicârlău.

Informații privind eșantionul selectat din fiecare localitate, pentru recensământul de probă, vor fi disponibile pe site-ul Direcției Județene de Statistică Maramures(https://maramures.insse.ro/).

Recensământul de probă se adresează tuturor persoanelor din gospodăriile selectate în eșantion, indiferent de cetățenie, care au reședința obișnuită* pe teritoriul României.

În perioada 10-16 martie 2021 persoanele cuprinse în eșantion se vor autorecenza prin completarea chestionarului online după preînregistrare. În intervalul 22-31 martie 2021cei care, din motive obiective, nu s-au putut autorecenza vor primi vizita unui  recenzor pentru realizarea interviului față-în-față. Scopul Recensământului populației și locuințelor de probă este doar de testare a capacității de colectare, stocare și prelucrare a datelor de recensământ.

sursa foto: facebook Direcția Județeană de Statistică Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.