VIDEO | Biroul Național al USR a validat ocuparea funcției de prefect al județului Maramureș de către Vlad Emanuel Duruș

sursa foto: facebook USR Maramureș

Biroul Național al USR a validat ocuparea funcției de prefect al județului Maramureș de către Vlad Emanuel Duruș. Acesta va fi, astfel, reprezentantul Guvernului PNL-USR PLUS-UDMR în județul nostru.

Pentru ca Vlad Emanuel Duruș să ocupe oficial funcția de prefect al județului Maramureș e nevoie de hotărârea de guvern în acest sens și publicarea în Monitorul Oficial.

Vlad Duruș are 31 de ani, este avocat în cadrul Baroului Maramureș, fiind absolvent al Facultății de Drept, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, obținând o licență și un master în Științe penale și criminalistică.  În perioada 2009-2014 a făcut parte din Asociaţia Europeană a Studenţilor în Drept, participând, în calitate de student voluntar, la activități din domeniul juridic.

În perioada 2016-2020 a fost deputat din partea USR și a făcut parte din comisia juridică, din comisia pentru regulament,unde a îndeplinit funcția de secretar, și din comisia comună a Camerei și Senatului pentru statut. În octombrie 2019 a fost ales vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Competențele formate prin pregătirea profesională, precum și prin experiența acumulată în desfășurarea activităților specifice în domeniul juridic și în calitate de deputat, abilitățile personale în domeniul organizatoric, al comunicării, al relaționării, le va pune în practică în poziția de prefect.

„Din postura de prefect, voi urmări aplicarea programului de guvernare, legalitatea hotarârilor date de autoritățile locale, dar voi fi și implicat pentru monitorizarea oportunităților de dezvoltare a județului și voi susține investițiile în domenii prioritare, conviins fiind de o bună colaborare cu consiliul județean și cu președintele său” a declarat Vlad Emanuel Duruș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.