În aşteptarea gazului

În aşteptarea gazului

Mai mulţi locuitori din cartierul Bogdan Voda se confrunta cu o situaţie mai puţin obişnuită. Deşi aceştia au făcut cerere pentru racordarea la gaz acum 4 ani încă nu beneficiază de aceste servicii.

Puţinii sigheteni care îşi permit să se racordeze la reţeaua de gaz se lovesc de atitudinea necooperantă a reprezentanţilor firmei de specialitate. Aceasta este situaţia cu care se confrunta şi locatarii blocului C9 scară a doua din cartierul Bogdan Vodă, Sighetu Marmaţiei.

Aceştia spun că în urmă cu doi ani, au depus o cerere de racordare la sistemul de alimentare cu gaz la firma de specialitate şi iniţial li s-a cerut să strâng semnături de la cel puţin 3 locatari care vor să-şi introducă gazul de pe acea scară. Din păcate însă de fiecare dată când locatarii blocului cereau informaţii despre timpul cât trebuie să mai aştepte până când vor începe lucrările de racordare, li se răspundea că mai trebuie să convingă câţiva vecini să facă cerere.

Pe prima scară a blocului însă se pare că lucrările de racordare au început deşi există doar 7 cereri la nivel de scară. Este de-a dreptul bizară această situaţie, deşi firma furnizoare de gaz în Sighetu Marmaţiei nu ar avea nimic de pierdut în a-şi mări numărul de clienţi, aceasta pare că îi descurajează şi pe acei puţini sigheteni care îşi pot permite luxul să opteze pentru încălzirea cu gaz metan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.