In acest sfarsit de saptamana, în comuna Repedea va avea loc traditionalul festival “Sarbatoarea Narciselor”

In acest sfarsit de saptamana, în comuna Repedea va avea loc traditionalul festival  “Sarbatoarea Narciselor”

In acest sfarsit de saptamana, în comuna Repedea va avea loc traditionalul festival  “Sarbatoarea Narciselor”. Evenimentele dedicate acestei sarbatori vor debuta sambata, 28 mai, de la ora 14:00 si se vor incheia duminica, 29 mai, la ora 24:00. Daca vremea va fi favorabila, pe terenul de fotbal din localitatea Repedea sunt asteptate sa participe peste 4000 de persoane.
Sambata atmosfera va fi intretinuta de Fratii Mihalii de la Borsa, urmand ca ziua sa se incheie in jurul orei 23:00 cu un foc de artificii. 
Evenimentele programate pentru duminica vor debuta la ora 13:30 cu parada portului popular, urmand ca la ora 14:00 sa aiba loc deschiderea oficala a festivalului. In cadrul programului artistic vor performa formaţii si ansambluri traditionale ucrainene printre care: ansamblul Transilvania, Orchestra de muzica traditionala venita special  din Ucraina , grupul Folcloric din Valea Viseului si Viseul de Sus.  Printre  artistii care vor onora invitatia la festivalul Sarbatoarea Narciselor este si solista Nastacuta Iuga, solisti din Maramureş, Ucraina, dar si invitati din alte judete.
Primarul comunei Repedea, Pavel Tiudic ne-a declarat ca a invitat si oficialitatile politice din Maramures , dar  nu numai. Organizatorii au promisiuni ca  Ministrul  Dezvoltarii si Turismului,  Elena Udrea ii va onora cu prezenta.
 Daca vremea va fi favorabila pe terenul de fotbal din localitatea Repedea vor participa la aceasta sarbatoare peste 4000 de persoane.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.