Imagini in exclusivitate din 20 octombrie 2010 cu trotuarul spart din faţa cladirii explodate la Sighet

Imagini in exclusivitate din 20 octombrie 2010 cu trotuarul spart din faţa cladirii explodate la Sighet

In arhiva TV SIGHET exista un material video din care reiese clar ca trotuarul din fata cladirii notariale care a explodat era spart si nu fusese asfaltat.
In octombrie 2010 echipa TV SIGHET a realizat o filmare a trotuarului de pe strada Gheorghe Sincai din zona in care in au avut loc exploziile din 2012.
De atunci, TV Sighet a sesizat autoritatile locale privitor la faptul ca trotuarul a fost spart, s-a introdus teava dar nu s-au realizat lucrarile de asfaltare. Ba mai mult, a crescut si iarba pe trotuarul respectiv.
In emisiunea SIGHETUL DE AZI din 2010, materialul filmat a fost prezentat celor doi consilieri invitati, Gheorghe Rusu, consilier local PSD si Alexandru Oros, consilier local PNL.
Concluzia consilierului PSD a fost ca firma de gaz nu si-a facut datoria pana la capat. Mai tarziu, dupa sesizarea respectiva, trotuarul a fost asfaltat.
TV Sighet a demarat o ancheta jurnalistica prin care incearca sa descopere ce firma a realizat asfaltarea trotuarului care in 20 octombrie 2010 arata asa cum se poate vedea in imagini.

Vom reveni cu amanunte.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.