I.S.U. Maramureş pregătit pentru dispeceratul integrat

I.S.U. Maramureş pregătit pentru dispeceratul integrat

 Doctorul Hadrian Borcea, medic inspector S.M.U.R.D pe Regiunea NORD-VEST,  a făcut o vizită la sediul I.S.U. Maramureş în după amiaza zilei de marţi, 21.06.2011. Doctorul Borcea a fost împuternicit de către domnul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, să verifice stadiul pregătirilor în vederea implementării dispeceratului medical integrat la I.S.U. Maramureş şi a modului în care se efectuează lucrările la clădirea S.M.U.R.D.
După ce a analizat datele puse la dispoziţie de către col. Ion Pop, inspectorul şef I.S.U. şi mr. Ioan Mureşan, şeful Centrului Operaţional al inspectoratului, dr. Borcea s-a declarat mulţumit de cele văzute şi a spus că va raporta factorilor de răspundere din Ministerul Sănătăţii şi personal domnului dr. Raed Arafat că I.S.U. Maramureş este pregătit pentru implementarea dispeceratului integrat.
În acelaşi timp, dr. Borcea  s-a arătat impresionat de lucrările aflate în desfăşurare pentru  reamenajarea, recompartimentarea şi extinderea clădirii S.M.U.R.D. Baia Mare şi a felicitat conducerea I.S.U. pentru efortul deosebit depus în acest sens.
După finalizarea lucrărilor aflate în desfăşurare la clădirea S.M.U.R.D., aceasta va găzdui la etaj Centrul Judeţean de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei şi Dispeceratul Integrat, în cadrul căruia personalul S.M.U.R.D. va lucra împreună cu  dispecerii Serviciului Judeţean de Ambulanţă.    

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.