Hotelul Marmaţia – a obtinut locul secund in cadrul sectiunii “Hotelul de Buget Mic al Anului

Hotelul Marmaţia – a obtinut locul secund in cadrul sectiunii “Hotelul de Buget Mic al Anului

In perioada 3-4 mai, la Marriott Bucharest Grand Hotel, a avut loc  un eveniment dedicat industriei hoteliere, cel mai complex eveniment local dedicat exclusiv industriei ospitalitatii si turismului din Romania.
Pentru prima oara in organizarea evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, editia din acest an a gazduit pe 3 mai GALA PREMIILOR DE EXCELENTA, un eveniment care a premiat cele mai eficiente si inovative proiecte si concepte din industria ospitalitatii si turismului din Romania. Un juriu format din numele sonore ale industriei a selectat cele 20 de proiecte din peste 200 de inscrieri in cadrul competitiei.
 La prima participare la un astfel de evenimet Hotel Marmatia a obtinut locul secund in cadrul sectiunii “Hotelul de Buget Mic al Anului “ devansand astfel locatii apartinatoare unor importante lanturi hoteliere.
Hotelul Marmatia multumeste pe aceasta cale tuturor celor care apeleaza la serviciile sale si promite sa ramana in continuare locul in care te simti ca la 4 stele adevarate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.