HOROSCOP de weekend, 13 – 14 iulie: Astrologul Anca Martin îţi spune care zodii se vor bucura de un plus de energie şi de un tonus mental bun

Sâmbătă, Luna aderă la o conjuncţie cu Jupiter retrograd din Săgetător şi la două aspecte armonioase de trigon cu Mercur retrograd şi Marte din leu, motiv pentru care zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) se vor bucura de un nivel crescut de energie şi un tonus mental bun la finalul acestei săptămâni. Duminică, Luna formează un careu tensionat cu Neptun retrograd din Peşti, iar Soarele din Rac îi trimite o opoziţie lui Pluto retrograd din Capricorn, fapt pentru care zodiile de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) pot avea parte de o ultimă zi de weekend cam agitată.

BERBEC

Tonus fizic şi stare emoţională

Sâmbăta te surprinde energic(ă), într-o dispoziţie foarte bună şi cu chef de a explora locuri noi. Gândeşte-te aşadar la alternative active de petrecere a timpului liber, în cazul în care nu ţi-ai făcut planuri pentru acest sfârşit de săptămână. Mişcarea îţi va prinde foarte bine atât mental, cât şi fizic.

Bani şi carieră

Citește continuarea aici.
Sursa: Mediafax

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.