HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru joi, 16 iulie

HOROSCOP: Ce ne rezervă astrele pentru joi, 16 iulie

Horoscop 16 iulie. Berbec
Este o zi in care multe si marunte se vor petrece in segmentul domestic. Pentru ca in primele ore ale diminetii se construieste aspectul de Luna noua in Semnul Racului, imboldul de a te ocupa pe indelete de casa si familie este foarte accentuat. Pe de o parte vei lamuri disonantele vechi dintre tine si ceilalti. Pe de alta parte, insa, este un moment excelent de stabili planuri noi pentru a renova, a imbunatati conditiile de trai din casa, dar si pentru achizitii imobiliare deosebite.
Horoscop 16 iulie. Taur
Relatiile cu anturajul apropiat, atat cel personal, cat si cel profesional sunt tensionate, existand riscul destramarii multora. Astfel de imbolduri vin dinspre aspectul de Luna noua ce se formeaza in dimineata acestei zile in Semnul Racului. Comunicarea este distorsionata, dar asta provine dintr-o gandire haotica si greu de disciplinat. Tentatia de a lasa totul balta, de a spune tot ce iti trece prin minte pe moment este nerecomandabila si ar trebui sa o controlezi.
Horoscop 16 iulie. Gemeni
In zorii acestei zile se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Racului, perioada minunata pentru tine la capitolul financiar. Pe de o parte se contureaza posibilitati noi de castig dintr-o activitate profesionala. De asemenea vor intra in dicutie cadourile, favorurile, chiar si un bonus financiar dinspre locul de munca. Insa, pe de alta parte apar si cheltuieli pe masura. Fii prudent si stabileste-ti clar granitele investitiilor banesti, pentru ca riscul este major!
Horoscop 16 iulie. Rac
Pentru tine este una din cele mai importante zile din acest an, pentru ca se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul tau zodiacal. Este o perioada excelenta in care iti poti trasa directii de viata noi, poti renunta la situatii si relatii incomode, poti visa la lucruri marete si chiar ti se va crea contextul favorabil pentru realizarea acestora. Cel mai bine functioneaza intuitia, dar si entuziasmul de a te avanta pe carari noi. Prudenta, discernamant si deschidere catre progres!
Horoscop 16 iulie. Leu
O zi in care te-ai simti cel mai bine departe de compania celorlalti, intr-un loc izolat, dar insorit. Inca de la primele ore ale diminetii se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Racului si astfel imboldurile de a te interioriza, de a te ocupa pe indelete de sufletul tau sunt la cote mari si ar trebui ascultate. Mediteaza pe marginea relatiilor si evenimentelor din viata ta. Vei obtine informatii deosebite pe cai neconventionale. Ai grija si de sanatate!
Horoscop 16 iulie. Fecioara
Multe relatii de prietenie si situatii socio-profesionale se vor reformula de acum incolo. In Semnul Racului se contruieste dis-de-dimineata aspectul de Luna noua, oferindu-ti oportunitati deosebite de a te apropia de oameni noi, progresisti, de a te implica in proiecte profesionale cu efecte pe termen lung. Totusi exista riscul, pe moment, de a te supara pe orice vine din partea celorlalti. Fii prudent, atent la ceea ce simti si increde-te in vocea ta interioara!
Horoscop 16 iulie. Balanta
Relatiile profesionale se vor modifica de astazi incolo, pentru ca se formeaza un context astral favorabil in acest sens. Este vorba despre aspectul de Luna noua in Semnul Racului, aspect care pe de o parte te va ajuta sa deslusesti itele segmentului profesional in care activezi, iar pe de alta parte vei descoperi usor variante de dezvoltare, atat personala cat si profesionala. Totul este sa te deschizi spre nou cu drag si cu increderea nestramutata ca Universul este de partea ta.
Horoscop 16 iulie. Scorpion
Ziua iti poate aduce alaturi persoanele dragi, cunoscute plecate in strainatate. Este un moment important, prin formarea aspectului de Luna noua in Semnul Racului, care fie va consolida aceste relatii, fie pe unele le va destrama definitiv. In orice situatie este vorba si despre a-ti reevalua sistemul filozofic de viata pe care l-ai abordat si folosit pana acum. Pe de alta parte ar trebui sa te gandesti si la instruirea ta personala sau profesionala.
Horoscop 16 iulie. Sagetator
Accentul zilei este reprezentat de segmentul financiar. Aspectul de Luna noua ce se construieste inca de la primele ore in Semnul Racului va contura posibilitati noi de castig de la si prin altii. Pe de alta parte exista riscul sa afli despre intarzierea unor plati ce trebuiau facute demult, de catre cei dragi, iar acum vor trebui achitate cu dobanda substantiala. Gandeste-te unde ai gresit tu de esti pus in situatia asta. Cu siguranta revelatiile de astazi iti vor fi utile pe termen lung.
Horoscop 16 iulie. Capricorn
Importanta zi pentru capitolul relatii parteneriale. In zorii acestei zile se formeaza aspectul de Luna noua in Semnul Racului si astfel beneficiezi de sanse deosebite pentru a pune ordine si disciplina atat in relatia matrimoniala, cat si in relatiile profesionale in regim de egalitate. De asemenea, intuitia este accentuata si ar trebui sa o asculti. Chiar vei afla detalii importante despre persoanele carora le-ai acordat rangul de partener, pana in acest moment.
Horoscop 16 iulie. Varsator
Atat sanatatea, cat si locul de munca vor cunoaste schimbari de acum incolo. Ziua este importanta pentru segmentele mentionate, deoarece se construieste aspectul de Luna noua in Semnul Racului, evidentiind cumva inceperea unei etape deosebite. Provocarea consta in a-ti reorganiza sursele personale, programul cotidian, astfel incat sa imbini echilibrat orele de munca cu cele de odihna. Evita analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale!
Horoscop 16 iulie. Pesti
Provocarile momentului vin dinspre segmentul amoros. Atat persoana iubita, cat si copiii sau generatiile mai tinere decat tine iti vor oferi surprize fie prin discutiile purtate cu ei, fie prin gesturile facute undeva, candva si afli abia acum de ele. Rascolirile sentimentale sunt animate mult de aspectul de Luna noua ce se formeza astazi dis-de-dimineata, in Semnul Racului. Ar fi bine sa urmaresti atent ceea ce se petrece si sa lasi deciziile majore pentru zilele urmatoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.