Grădiniţa Nr. 1 din Sighetul Marmaţeii a găzduit azi faza judeţeană a Concursului "Periuţa de Aur”

Grădiniţa Nr. 1 din Sighetul Marmaţeii a găzduit azi faza judeţeană a Concursului "Periuţa de Aur”

Astazi, 27 mai, la Gradinita cu Program Normal nr.1 din Sighetu Marmatiei s-a desfasurat faza judeteana a Concursului "Periuta de aur”. In cadrul competitiei prichindeii si-au putut demonstra cunostintele bine insusite de igiena orala, datorita pregatirii eficiente si eforturilor depuse de doamnele educatoare.
La concurs au participat echipe ale gradinitelor nr. 2, 7, 8, 9, 12, 13, "Regele Ferdinand", Madre Colomba si gradinita gazda, carora li s-au adaugat si echipaje ale gradinitelor din Ocna Sugatag, Bistra si Sarasau. Ca orice concurs care se respecta a avut si un juriu format din directorul Gradinitei nr.8, prof Bârlea Cornelia, directorul Gradinitei nr.9, prof Tomoiagă Maria, educatoarea de la Gradinita nr.13 Rusu Zoe si doctorul stomatolog Kerekes Linda.
Concursul in cadrul caruia copiii au fost testati asupra cunostintelor teoretice, dar au sustinut si probe practice, a avut ca scop cultivarea interesului pentru problematica sanatatii si constientizarea importantei pastrarii igienei personale, si igienei orale si a oferit momente de neuitat copiilor, dar si parintilor prezenti si cadrelor didactice.
Concursul “Periuta de Aur”  este un prilej de a prezenta activitatea educativa, sustinuta la grupa cu prescolarii,  intr-o maniera placuta, educativă, dra şi ludică, astfel ca, prin joc si destindere, copiii sunt mai atrasi de activitatea la care participa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.