Gradiniţa cu Program Prelungit Nr. 12 a organizat concursul pentru preşcolari “De la Gradiniţă la Şcoală”

Gradiniţa cu Program Prelungit Nr. 12 a organizat concursul pentru preşcolari “De la Gradiniţă la Şcoală”

Astazi Gradinita cu Program Prelungit Nr. 12 a organizat concursul pentru prescolari “De la Gradinita la Scoala”.  Prescolarii de la  gradinitele din Sighet si din imprejurimi au demonstrat ca pot sa lase in urma gradinita si sa devina din toamna scolari cu acte in regula.           
 Scopul concursului judetean pentru prescolari “De la Gradinita la Scoala” este de a demonstra ca educatoarele grupelor pregatitoare de la gradinitele din Sighetu Marmatiei si nu numai si-au indeplinit nobila misiune de  a-i pregti pe copii pentru integrarea lor in scoala.  Concursul s-a desfasurat pe 5 domenii experientiale si anume: domeniul  “Stiinte”, domeniul “Limba si Comunicare”, domeniul “Om si societate”, domeniul “Estetic si Creativ”, si domeniul “Psihometric”.  
Juriul format din directorul Gradinitei cu Program Prelungit Nr 9 Maria Tomoiaga, invatatoarea Simona Borodi, de la Scoala cu clasele I-VIII Nr. 2  din  Sighetu Marmatiei, invatatoarea de la Scoala cu clasele I-VIII Dr. Ioan Mihaly de Apsa, Mirela Radu si educatoarea  Monica  Kraucsuk de la Gradinita cu Program Prelungit Nr 12 Sighetu Marmatiei  nu au avut o misiunea foarte usoara, deoarece  toti copiii au fost foarte bine pregatiti.
Echipele de prescolari au fost formate din cate 3 copii de la fiecare unitate de invatamant participanta.  Vizibil emotionati, viitorii prescolari s-au straduit sa indeplineasca sarcinile cat mai bine  si in timp util pentru a castiga  premiul cel mare.                                                                                           
Concursul s-a finalizat cu acordarea de diplome si premii conform criteriilor de punctaj si de departajare stabilite de juriu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.