Gheorghe Hârb îşi recunoaşte vina

Gheorghe Hârb îşi recunoaşte vina
Instanţa maramureşeană a respins recursul înaintat de consilierul budestean Gheorghe Hârb. Astfel, cel care a omorât o femeie în timp ce se afla la volan, în localitatea Calinesti, va rămâne după gratii o perioadă de 29 de zile.  
Gheorghe Hârb este cercetat de oamenii legii pentru comiterea infactiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie peste maxima admisă de lege. Imediat după ce a avut loc tragicul eveniment, bărbatul a plecat acasă, încercând să ascundă maşina de ochii lumii. Poliţiştii ajunşi la domiciliul acestuia au constatat că bărbatul era în stare de ebrietate şi că plăcuţa cu numărul de înmatriculare, găsită în perimetrul în care a avut loc accidentul mortal, aparţine maşinii acestuia. Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că, în cauză, există indicii temeinice care să justifice presupunerea rezonabilă ca inculpatul în data de 7 aprilie, în jurul orelor 12.40 a condus autovehiculul proprietate personală, pe raza localităţii Calinesti, judeţul Maramureş, având în sânge alcoolemie peste limita legală, împrejurare în care a surprins şi accidentat mortal victima, iar ulterior a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.  
La o zi distanţă de tragicul eveniment, soţia şoferului declară pentru TV Sighet că după accident acesta a intrat în casă şi s-a aşezat la masă, fără că nimic din comportamentul sau să dea de înţeles că ar fi avut un accident. Avocatul consilierului a declarat pentru TV Sighet că bărbatul pe care îl reprezintă îşi recunoaşte fapta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.