FOTBAL: Meci greu pentru Minerul pe teren propriu

FOTBAL: Meci greu pentru Minerul pe teren propriu

 Fotbaliștii de la Minerul se pregătesc intens pentru un nou meci pe teren propriu de la care doresc să obțină maximum de puncte. Meciul va avea loc sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 15:00, pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare.

Fotbaliștii de la Minerul revin pe teren propriu pentru un meci în care vor lupta pentru victorie împotriva celor de la ACS Olimpic Cetate Râșnov.
”Sper să fie un meci să ni-l facem noi ușor și să mergem, din nou, pe primul loc”, spune Paul Chiș-Toie, jucător al Minerului. 
”Un joc foarte greu, o echipă din Brașov – echipele din Brașov toate sunt bune. O echipă care în ultimele patru etape a adunat doar victorii, deci vin după un maxim de 12 puncte din ultimele 4 etape așa că vom fi pregătiți să întâlnim o echipă bine pregătită și sperăm să facem față, să câștigăm cele 3 puncte”, a declarat antrenorul echipei Minerul Baia Mare, Dorin Toma. 
Toma mai spune că nu sunt probleme cu lotul. Nu va putea conta însă pe doi jucători care nu sunt apți de joc, în urma unor accidentări mai vechi. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.