FOTBAL: FCM Baia Mare începe partea a doua a sezonului cu un meci greu

FOTBAL: FCM Baia Mare începe partea a doua a sezonului cu un meci greu

 FCM Baia Mare începe mâine partea a doua a sezonului, de pe poziția secundă în clasamentului seriei, dar la egalitate de puncte cu liderul CSM Râmnicu Vâlcea. Cotați cu șanse reale de promovare în prima ligă, băimărenii au parte însă de un debut dificil în acest an, urmând să întâlnească în deplasare Chindia Târgoviște.

Băimărenii și-au luat toate măsurile pentru a debuta cu dreptul în acest sezon și au ajuns încă de ieri la Târgoviște, pentru a se acomoda cu terenul pe care se va disputa partida. Antrenorii și jucătorii de la FC Municipal se așteaptă la o partidă grea, Chindia ocupând în acest moment locul 4 în clasamentul seriei secunde,  la doar trei puncte în spatele băimărenilor.  
„Un meci foarte dificil, din punctual meu de vedere. Jucătorii de la Chindia sunt de mult timp împreună, au o echipă sudată. Ei au făcut doar două transferuri și va fi foarte greu pentru noi. Avem însă șansa noastră și dorim să o jucăm până la capăt”, a declarat Dorin Toma, antrenorul principal al echipei FCM Baia Mare. 
„Un meci foarte greu, mai ales că este primul din acest an. Și adversarii noștri au făcut o pregătire bună, dar noi sperăm ca la finalul meciului să fim fericiți pentru că am reușit să câștigăm”, a spus jucătorul Criastian Daminuță. 
Partida Chindia Târgoviște – FCM Baia Mare, din cadrul etapei a 19-a, se va disputa sâmbătă, de la ora 11. Meciul din turul campionatului, disputat în Baia Mare, s-a încheiat la egalitate 2-2.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.