Fotbal – Europa League: Slask Wroclaw – Rapid Bucureşti 1-3

Fotbal – Europa League: Slask Wroclaw – Rapid Bucureşti 1-3

Rapid Bucureşti a învins pe Slask Wroclaw cu scorul de 3-1 (2-1), joi seara, în deplasare, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal.Rapid s-a impus prin golurile marcate de Nicolae Grigore (24), Mihai Roman (34) şi Iulian Apostol (79), pentru gazde marcând Sebastian Mila (16).
Slask a început foarte ofensiv şi a avut prima ocazie prin Diaz (5). Herea a avut şi el o situaţie bună (6), dar apoi a ratat Sobota (8). Vicecampioana Poloniei a deschis scorul în minutul 16, prin Sebastian Mila, din lovitură liberă.
Rapid a revenit în joc şi a evoluat tot mai bine, a irosit o ocazie prin Cassio (18), iar apoi Nicolae Grigore a restabilit egalitatea (24). Până la pauză, rapidiştii au mai irosit două situaţii prin Surdu (31, 40), iar Roman a adus echipa lui Răzvan Lucescu în avantaj în min. 34.La reluare, Voskamp a avut o situaţie notabilă (51), imitat de Mila (60), dar şi Alexa s-a remarcat printr-un lut năprasnic din afara careului, care a trecut puţin peste bara transversală (65).
Surdu a ratat o nouă ocazie (77), după care Rapid s-a desprins decisiv, în urma unei faze prelungite de atac: Apostol a trimis în poartă din unghi, după ce portarul Kelemen a respins voleul lui Pancu (79).
Pancu (89) şi Roman (90+1), de la Rapid, Voskamp (90) şi Elsner (90+3), de la gazde, au avut ultimele ocazii de gol ale partidei, încheiată cu un succes meritat al giuleştenilor.

Manşa a doua va avea loc la Timişoara, pe 25 august.AGERPRES
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.