Fotbal – Europa League: Steaua – ŢSKA Sofia 2-0

Fotbal – Europa League: Steaua – ŢSKA Sofia 2-0

Steaua Bucureşti a învins pe ŢSKA Sofia cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, la Cluj-Napoca, în prima manşă a play-off-ului Europa League la fotbal.Steaua a obţinut o victorie importantă, prin golurile marcate de George Galamaz (16), Leandro Tatu (77), şi are şanse de calificare în grupe.
Bulgarii au început ceva mai bine şi au avut primele situaţii de poartă, Tătăruşanu respingând în min. 9 lovitura liberă a brazilianului Michel Platini.
Steaua a deschis scorul prin Galamaz, după centrarea lui Brandan, în min. 16. ŢSKA a avut şansa egalării în min. 32, dar Delev a trimis pe lângă poartă din apropiere.
Finalul primei reprize a adus mai multe ocazii: Tatu a ratat singur cu portarul (42), şutul lui Ademar i-a dat emoţii lui Tătăruşanu (44), Tănase l-a pus la încercare pe portarul oaspeţilor cu un şut de la 25 de metri (45), iar Iliev a trimis pe lângă poartă cu capul (45+2).La reluare, bulgarii au fost mai activi, dar Bourceanu a irosit prima ocazie a Stelei, şut peste poartă. Imediat ŢSKA a replicat printr-un şut din unghi, la care Tătăruşanu a acordat corner. Leandro Tatu a marcat al doilea gol al Stelei, în min. 77, cu un şut din afara careului. Iliev a mai avut şi el o situaţie bună (81). Finalul a aparţinut oaspeţilor, dar Zicu a ratat incredibil în minutul 89, când Iliev a scos şutul său de pe linia porţii, după o intervenţie ratată a lui Tătăruşanu. Ademar a tras periculos (90+3), iar mingea a trecut puţin peste poartă, fiind deviată de un fundaş. Tătăruşanu a scos apoi şutul centrare al lui Delev (90+5).

Manşa a doua va avea loc pe 25 august, la Sofia. AGERPRES
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.