VIDEO | Fetele de la CS Minaur s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce au disputant meciul împotriva celor de la AHCM Slobozia

Fetele de la CS Minaur s-au calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce au disputant meciul împotriva celor de la AHCM Slobozia.

Marți, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur Baia Mare și AHCM Slobozia, joc din cadrul optimilor de finală ale Cupei României Fan Curier la feminin. Minaur s-a impus cu 29-20 (12-9), după o prima repriză echilibrată și o a doua în care s-a făcut diferența. Ambele echipe au intrat greu în joc, făcând numeroase greșeli de tehnică individuală. De asemenea, au fost foarte multe ratări în prima parte, grație și intervențiilor portarilor Polocoșer și Măzăreanu. Minaur n-a reușit desprinderea decât pe finalul primei (părți ultimele două minute), în rest având echilibru, cu ambele grupări pe rând la conducere. S-a intrat la cabine cu 12-9 pentru Baia Mare, dar și cu procentaje sub jumătate la aruncările spre poartă: 12 goluri / 27 aruncări pentru Minaur, respectiv 9/24 Slobozia. În partea a doua se înscriu mult mai multe goluri (28 față de 21), jocul este mai dinamic, intră toată lumea și jocul se încheie cu o victorie scontată a echipei băimărene: 29-20. Meciul se încheie 29-20.

Duminică, de la ora 15.30, CS Minaur joacă un meci foarte important în Liga Florilor MOL, cu SCM Craiova

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.