Eveniment rutier grav la Seini soldat cu mai multe victime

Eveniment rutier grav la Seini soldat cu mai multe victime

       Ieri, 28 august, în jurul prânzului, pe DN.1C, pe raza oraşului Seini, s-a produs un accident rutier soldat cu mai multe victime. 
       Alertaţi prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că Attila S., de 32 ani, din Seini, în calitate de biciclist care se deplasa pe drumul naţional dinspre Baia Mare spre Satu Mare, ajungând la km 179/905 m, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism marca VW, condus regulamentar  în aceeaşi direcţie de mers de Gellert M., de 27 ani, din Baia Mare, care efectua manevra de depăşire a biciclistului. În încercarea de a evita impactul, şoferul autoturismului VW a părăsit cu maşina carosabilul pe partea stângă, lovindu-se de un copac.
       În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto Gellert M. şi vătămarea uşoară a biciclistului. Au mai fost răniţi uşor alţi doi pasageri din autoturismul marca VW. Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, însă numai în cazul biciclistului acesta a indicat o valoare de l,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză urmează a fi luate măsuri legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.