Eurovision 2011: România intră cu numărul 14 în a doua semifinală

Eurovision 2011: România intră cu numărul 14 în a doua semifinală

România va intra cu numărul 14 în cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision, ce are loc pe 12 mai, la Dusseldorf, în Germania, fiind reprezentată de trupa Hotel FM cu piesa "Change", potrivit site-ului oficial al evenimentului. Trupa Hotel FM, care a câştigat, în noaptea de Revelion, finala Selecţiei Naţionale Eurovision, organizată de Televiziunea Română, cu piesa "Change", va concura în cea de-a doua jumătate a semifinalei din 12 mai.
Ordinea intrării în concurs în cea de-a doua semifinală este următoarea: Bosnia şi Herţegovina, Austria, Olanda, Belgia, Slovacia, Ucraina, Republica Moldova (Zdob şi Zdub – "So Lucky"), Suedia, Cipru, Bulgaria, Macedonia, Israel, Slovenia, România, Estonia, Belarus, Letonia, Danemarca şi Irlanda.   Concursul Eurovision are loc la Düsseldorf pe 10, şi 12 mai (semifinalele) şi pe 14 mai (finala). Pentru marele premiu al concursului se vor lupta artişti din 43 de ţări, 38 concurând în cele două semifinale, iar ceilalţi cinci intrând direct în finală.
Ediţia de anul acesta a concursului Eurovision se va desfăşura în Germania, după ce Lena a câştigat competiţia de anul trecut, cu piesa "Satellite". În 2010, Paula Seling şi Ovi, reprezentanţii României la Eurovision, s-au clasat pe locul al treilea în celebrul concurs.

Mediafax

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.