VIDEO | Eșec greu de gestionat de echipa de fotbal CS Minaur Baia Mare

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a avut o ședință cu jucătorii și cu staff-ul echipei de fotbal, prin care și-a manifestat intenția ca echipa de fotbal a CS Minaur să meargă mai departe, trecând peste tristețea cauzată ratării obiectivului de promovare în Liga 2.

Eșec greu de gestionat de echipa echipa de fotbal Minaur Baia Mare, după înfrângerea suferită în fața echipei ACS Recea.

Dezamăgirea este foarte mare pentru noi și pentru suporterii noștri, toată lumea a avut multă încredere în noi. Din păcate, în condițiile care au fost, nu am reușit promovarea, dar sunt sigur că în condiții normale și fără presiunea pusă aiurea, pusă din partea unora, se putea reuși și acest obiectiv”, susține Dorin Toma, antrenor principal Minaur Baia Mare.

Dorin Toma, antrenor principal la echipa Minaur Baia Mare, ține să felicite echipa ACS Recea.

”Țin să-i felicit pe cei de la Recea pentru modul cum au organizat și au pregătit aceste jocuri, din toate punctele de vedere. Din păcate la noi nu a fost acea unitate, iar atunci când nu ne punem toți cap la cap să încercăm un obiectiv, din păcate se eșuează și s-a eșuat într-un mod urât”, e de părere Dorin Toma.

În ceea ce privește suporterii, Dorin Toma susține că echipa Minaur are mare nevoie de solidarizarea susținătorilor.

Suporterii trebuie să fie în continuare alături de această echipă. Trebuie să lucrăm mai mult să aducem din nou echipa acolo unde merită, să dea credit celor care luptă pentru această echipă, pentru o nouă promovare, și dacă toată lumea trage la aceeași căruță, vom putea atinge toate obiectivele, așa cum s-au realizat și până acuma”, spune Dorin Toma.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.