Emoţii mari în rândul angajaţilor Poştei Române din Maramureş..se anunţă posibile disponibilizări

Emoţii mari în rândul angajaţilor Poştei Române din Maramureş..se anunţă posibile disponibilizări

 Emotii mari in randul angajatilor din cadrul  Postei Romane Maramures.  Acestia sunt in plin proces de restructurare si normare a activitatii oficiilor, ghiseelor si agentiilor postale. Exista posibilitatea ca angajatii sa scape doar cu taierea normelor, insa acest lucru nu-l garanteaza inca nimeni.   
 In momentul de fata Compania Nationala Posta Romana  are in jur de 34.000 de angajati, insa 2.000 de locuri  vor fi restructuate la nivelul intregii tari. Procesul de restructurare  va implica desfiintarea a 7 sucursale, 146 de posturi de conducere si 454 subunitati, proces care va genera economii anuale de pana la 50 milioane de lei.
 In ceea ce priveste situatia la nivelul Maramuresului,  Vlad Onet, Directorul Oficiului Judetean Posta Romana ne-a declarat ca este optimist si va incerca sa faca tot posibilul pentru a evita  disponibilizarile angajatilor maramureseni. Chiar daca acest lucru ar implica reducerea normei de lucru de la 8 ore la 6 ore.
 Cei mai supusi riscului sunt angajatii unitatilor care vor fi comasate.
Potrivit declaratiilor Directorului Oficiului Judetean al Postei Romane, Vlat Onet, in momentul de fata in judetul Maramures sunt 670 de angajati care, incepand din aceasta luna au doua zile libere neplatite.  In judetul nostru cateva agentii postale vor fi comasate: Agentia din Handalul Ilbei va trece la Ilba, cea din Dealu Mare la Baba, iar agentia din Oarta de Jos se va comasa cu Oarta de Sus. La nivelul judetului Maramures sunt 670 de angajati. Cateva agentii vor fi totusi comasate, in rest nu vor fi desfiintate, ci reduse ca marime”, a declarat Vlad Onet, directorul Oficiului Judetean al Postei Romane.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.