Un sighetean şi-a dat foc la apartament , încercând să izoleze vana din baia personală

Un sighetean şi-a dat foc la apartament , încercând să izoleze vana din baia personală

Un sighetean a incercat sa isi renoveze apartamentul singur si a dat de necaz. Barbatul si-a izolat vana din baie cu spuma poliuretaică. Materialul s-a supraincalzit din cauza unei lampi pe care omul o folosea pentru a executa lucrarea. In momentul in care a vazut ca flacarile se extind cu repeziciune, sotia barbatului a sunat la 112.Pompierii sigheteni au fost anuntati in jurul orei 11:30 despre producerea unui incendiu la etajul II, al blocului 6, din cartierul Constructorului, Sighetu Marmatiei. La fata locului s-au deplasat doua autospeciale ale Detasamentului de Pompieri Sighet, un echipaj SMURD si unul de Politie.
Barbatul executa lucrari de renovare in locuinta sa si a folosit pentru a izola vana din baie un material inflamabil care s-a supraIncalzit din caua unei lampi. Flacarile s-au extins cu repeziciune la mobilierul din lemn, insa sigheteanul a incercat sa lichideze in prima faza singur incendiul. In momentul producerii incidentului in apartament se aflau sotia barbatului si fiica sa in varsta de un an. Micuta a fost transportata de urgenta la Spitalul Municipal Sighet suferind o usoara intoxicatie cu monoxid de carbon. Starea copilei este acum stabila.
,, Incendiul s-a produs in urma unui efect termic. Barbatul a folosit un material inflamabil care s-a supraincalzit datorita unei lampi, a declarat plt. Major Florin Cociotă.
Sigheteanul avea casa asigurata, insa va fi nevoit sa acopere si daunele cauzate celorlalti locatari care s-au trezit cu locuinta inundata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.