VIDEO | Elevii Clubului Sportiv Școlar Sighet își vor relua antrenamentele

Emil Kosztelnik, președintele CSS Sighet e optimist în ceea ce privește începerea noul an școlar. La nivel de club s-au luat toate măsurile pentru ca tinerii sportivi să-și poate relua antrenamentele în condiții bune, ținând cont de contextul actual.

O dată cu începerea noului an școlar și elevii care fac parte din Clubul Sportiv Școlar Sighet, își vor relua antrenamentele.

”Având în vedere că CSS este o unitate de învățământ subordonată Inspectoratului Școlar Județean Maramureș și Ministerului Educației Naționale, automat ne supunem și aestor măsuri impuse de către Ministerul Educației, Ministerului Sănătății și nu în ultimul rând, Ministerul  Tineretului și Sportului. Legat de reluarea activităților specifice, noi am pregătit o serie de proceduri în locațiile pe care le avem în diferite unități școlare.din Sighet, mai exact la Liceul Forestier, pentru că acolo ne desfășurăm în mare parte activitatea. În funcție de evoluția epidemiei și a situației din zona noastră, vom începe să lucrăm din nou cu sportivii noștri”, spune Emil Kosztelnik, președinte la Clubul Sportiv Școlar Sigeht.

Antrenamentele se vor relua gradual.

”Într-o primă fază vom lucra cu un număr mai redus, urmând ca în următoarele luni, în funcție de evoluția pandemiei să începem și cu ceilalți mici”, pecizează Emil Kosztelnik.

CSS are acces în majoritatea bazelor sportive din oraș.Având în vedere că se apropie sezonul rece, accesul în sălile de sport va fi restricționat. Conducerea CSS va căuta soțulii ca acest aspect să nu constituie un impediment în desfășurarea antrenamentelor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.