VIDEO | Pregătiri pentru școala online

De luni, 14 septembrie începe un ”altfel”de școală. Sistemul hibrid, adoptat în mare parte de unitățile de învățământ din Maramureș, presupune asigurarea unor condiții speciale pentru ca elevii să poate continua cursurile de acasă. Pentru a se adapta situației, părinții s-au îngrijit din timp ca odraslele lor să fie conectate la noua realitate impusă de noile condiții.

Necesitatea achiziționării unui dispozitiv care să mijlocească interacțiunea dintre elev și profesor în varianta școlii online, i-a adus pe mulți părinți în  magazinele de profil, încercând să găsească cea mai bună ofertă.

”Părinții au luat în considerare și varianta școlii online. Pentru cei mici, am observat că se preferă laptop-urile, iar pentru elevii mai mari, cererea mai mare a fost pentru tablete. Pentru o siguranță mai mare oferim și garanție pentru fiecare prouds. și oferim și service, aici în magazine. Prețurile sunt competitive, neshimbate față de anul trecut. Încercăm să venim în sprijinul părinților pentru a se putea organiza cât mai bine pentru începerea noului an școlar”, spune Ionel Marian Vancea, reprezentant magazin.

Pentru elevii care nu au reușit să-și achiziționeze un astfel de dispozitiv, Ministerul Educaţiei asigură fiecărui elev sau cadru didactic, la cerere, un laptop sau o tabletă, conectate la internet.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.