Elevi, victime ale înţepăturii de viespe

Elevi, victime ale înţepăturii de viespe

Un grup de 10 elevi de la Scoala din Hideaga au fost intepati de viespi chiar in curtea scolii. Acestia au fost transportati la Unitatea Primire Urgente Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare.
Elevii se jucau in curtea unitatii de invatamant. Acestia au descoperit un cuib de viespi si curiosi din fire s-au apropiat prea mult de viespi. Ce s-a intamplat nu e greu de imaginat. Toti copii au fost intepati de viespile agitate. In urma incidentului copiii au fost transportati la Unitatea Primire Urgente Pediatrie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta “Dr. Constantin Opris” Baia Mare O parte dintre elevi au fost externati chiar in cursul zilei de ieri, insa cei care au prezentat mai multe intepaturi au ramas alte cateva ore sub stricta supraveghere a cadrelor medicale pana cand acestea au considerat ca sunt in afara oricarui pericol.

Incidentul petrecut ieri la scoala din Hideaga nu este unul izolat, acum o saptamana un grup de 8 elevi, au fost de asemenea intepati de viespi in aceeasi unitate de invatamant.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.