Electrica păgubeşte sighetenii

Electrica păgubeşte sighetenii
In ultima perioada au fost tot mai multe pene de curent si fluctuatii de tensiune care au distrus nenumarate aparate electrice. Sighetenii se plang ca trebuie sa achite din buzunarul propriu facturile reparatiilor.
“Electrica se joaca cu noi”, aceste sunt declaratiile sigheteniilor nemultumiti, care din cauza penelor de curent si a fluctuatiilor de tensiune au ramas fara electrocasnice. Declaratiile lor sunt intarite  si de catre cei care se ocupa  de reparatul aparaturilor. Simon Stefan, un electronist ne-a declarat ca cele mai multe televizoare care necesita reparatii, sunt cele care nu rezista socurilor de curent.
Dar nu numai televizoarele sunt influentate de problemele vechi, nereglementate de Electrica, cu privire la fluctuatiile de tensiune. Pe lista sunt incluse si calculatoarele masiniile de spalat, frigiderele, combinele muzicale  dar si cuptoarele cu microunde.
Cei mai multi dintre sighetenii arsi la propriu de Electrica, sustin ca prefera sa isi repare singuri aparatura, deoarece birocratia din Romania le mananca banii si timpul pe degeaba.
Defectarea aparatelor din casa ca urmare a unui soc de tensiune se anunta in scris furnizorului de electricitate, in cel mult cinci zile lucratoare de la incident. In cazul in care societatea Electrica este vinovata pentru deteriorarea receptoarelor electrice ale unei persoane care este consumator casnic, atunci aceasta poate sa ceara despagubiri. Sunt exceptate receptoarele electrotermice si lampile electrice. Sesizarile trebuie inregistrate la registratura generala sau la registratura Centrelor de Relatii cu Clientii ale sucursalelor si filialelor societatii Electrica SA.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.