Admitere la liceu fără probleme

Admitere la liceu fără probleme
Elevii de clasele a VIII-a  au trecut prin emotii mari. Astazi au fost afisate rezultatele la prima etapa a repartizarii computerizate. Elevii nemultumiti de liceul la care au fost repartizati vor avea posibilitatea sa se transfere abia in semestrul al II-lea sau la finele anului scolar 2011-2012, in functie de criteriile impuse de fiecare liceu in parte.
Unii cu zambetul pe buze, altii cu lacrimi in ochi, aceste au fost reactiile eleviilor claselor a VIII-a dupa ce au aflat rezultatul repartizarii computerizate. Vasile Danci directorul Scolii Dr. Ioan Mihaly de Apsa ne-a declarat cu mandrie ca rezultatele oglindesc munca  depusa de-a lungul aniilor de invatamant gimnazial, atat  de elevi cat si de profesori si parinti.
Elevii nemultumiti de liceul la care au fost repartizati nu  vor avea posibilitatea sa depuna contestatii. Vor putea insa, sa se transfere pentru apropiere de domiciliu sau pentru alte probleme personale semnificative,abia in semestrul II sau la finele anului scolar 2011-2012. Regulile de transfer sunt stabilite de fiecare liceu in parte. Cei care insa au muncit, culeg acum cu satisfactie roadele.
Potrivit informatiilor publicate pe site-ul oficial al Ministerului Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului in municipiul nostru un numar de 5 elevi nu au fost repartizati la liceu.  Acestia provin de la scoliile: Scoala cu clasele I-VIII George Cosbuc, Scoala cu clasele I-VIII Nr. 7,  respectiv Nr 1. si de la Scoala cu clasele   I-VIII Gherman Vida. 
In perioada 15-25 iulie elevii intrati la licee trebuie sa isi depuna dosarele de inscriere si sa confirme locurile, pentru ca cele ramase libere vor fi scoase la concurs pentru a doua etapa de repartizare, ce va avea loc pe 22 iulie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.