VIDEO | Echipa de volei cadete a Clubului Sportiv Municipal București a reușit să cucerească titlul de campioană a României

Săptămâna trecută municipiul Sighetu Marmației a găzduit turneul final al Campionatului Național de Volei Feminin Divizia Cadete. În urma meciurilor disputate în sala de sport a Liceului Tehnologic Forestier echipa de volei cadete a Clubului Sportiv Municipal București a reușit să cucerească titlul de campioană a României

Duminică a avut loc festivitatea de premiere a turneului final al Campionatului Național de Volei Feminin Divizia Cadete. Sportivele au fost premiate în prezența autorităților locale sighetene dar și a unor mari personalități sportive, Monica Iagăr, precum și Angela și Dorin Alupei.

”Vreau să felicit aceste fete pentru tot ce ne-au arătat în aceste zile, volei de calitate, ambiție, dăruire și fair play. De asemena vreau să mulțumesc susținătorilor. Se spune că sportul formează caractere, sportul unește oameni. Conjunctura a făcut ca în această zi datorită voleiului să avem alături de noi la festivitatea de premiere 3 mari campioni ai României, 3 somități ale sportului din România, doamna Angela Alupei, dublă campioană olimpică la canotaj, domnul Dorin Alupei, dublu campion mondial la canotaj, și doamna Monica Iagăr, dublă campioană europeană la sărituri în înălțime, campioană universitară, mondială, cea mai reprezentativă imagine a Sighetului în sport”, a precizat Emil Kosztelnik, președinte CSS Sighet.

Cadetele de la CSM București sunt campioane naționale, fiind câștigătoarele turneului final al Campionatului Național de Volei Feminin Divizia Cadete.

CSS Sighetu Marmației s-a clasat pe  locul 6 la turneul final.

sursa foto: CSS SIGHET

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.