VIDEO | Echipa de robotică a CNDV, Tech-X, s-a clasat în primele 10 echipe, la Regionala Cluj

Echipa de robotică din cadrul Colegiului Național ”Dragoș Vodă”din Sighet s-a clasat în topul primelor 10 echipe din țară, în urma participării la sezon 5 REMOTE al competiției BRD-First Tech Challenge România – Nație Prin Educație. Sighetenii au reușit un loc bun, locul 9,  ținând cont că la competiție au participat 32 de echipe.

Regionala Cluj sezon 5 REMOTE al competiției BRD-First Tech Challenge România – Nație Prin Educație a avut loc în perioada 11-22 mai. În acest sezon, s-au înscris 167 echipe de robotică din țară, împărțite în 4 regionale. Echipa Colegiului Național „Dragoș-Vodă”, Tech-X, coordonată de profesoara Cornelia Hotea s-a lasat pe locul 9, din 32 de echipe participante.

Din cauza situației epidemiologice și a restricțiilor impuse, doar primele 6 echipe s-au calificat la faza națională.. Din Maramureș au participat 4 echipe, 3 din Baia Mare și echipa din Sighetu-Marmației, Tech-X clasându-se în TOP 10. Echipa colegiului nostru nu este la prima participare la acest concurs. Prima dată, în sezonul 4 al competiției a obținut calificarea la faza națională. Din cauza pandemiei, sezonul 5 s-a desfășurat în format REMOTE, cu transmiterea live pe canalele de youtube a tuturor meciurilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.