După o urmărire de aproximativ 15 km, poliţiştii de frontieră au reuşit să imobilizeze un conducător auto care transporta ilegal baxuri de ţigări

După o urmărire de aproximativ 15 km, poliţiştii de frontieră au reuşit  să imobilizeze un conducător auto care transporta ilegal baxuri de ţigări

                       Polițiștii de frontieră maramureşeni au descoperit şi confiscat în ultimele 24 de ore 6.460 pachete cu ţigări provenite din contrabandă în valoare de aproximativ 55.000 lei.
În urma acţiunii doi bărbaţi de pe raza judeţului Maramureş s-au ales cu dosare penale. În dimineaţa zilei de 25 iunie 2011, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului au efectuat semnalul regulamentar pentru a opri la control, pe raza localităţii Crasna Vişeului, un autoturism marca Peugeot.
 În acel moment conducătorul auto a mărit viteza, acroşând în spate autoturismul poliţiei de frontieră şi îndreptându-se spre localitatea Petrova.
 După o urmărire de aproximativ 15 km poliţiştii de frontieră au reuşit blocarea maşinii şi imobilizarea conducătorului auto. Acesta a fost identificat în persoana numitului Alin M. în vârstă de 27 ani,  domiciliat în localitatea Bistra.
 La controlul efectuat asupra autoturismului s-a constatat că în acesta există un adevărat depozit de țigări. Pe bancheta din spate şi în portbagaj au fost descoperite 12 baxuri ce conţineau 5.886 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de aproximativ 50.000 lei.
Poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.
 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.